RING TIL OSS

+46 735 764 035

     SKRIV TILL OSS

   info@rasaren.se

Dags för en enklare vardag?

Vi har ett brett urval av tjänster och kan hjälpa till med det messa.

Hemstädning

Hemstädning

Enligt avtal kommer vi hem till dig varje, varannan eller var fjärde vecka för att städa samtliga rum grundligt och effektivt. Varje hem har olika behov och därför anpassar vi vårt arbete efter just dig. Utöver städning kan vi bland annat ta på oss att putsa fönster, stryka kläder och mycket mer.

Kontorstädning

Kontorstädning

Hur ofta du vill ha städhjälp på kontoret bestämmer du själv. Vi kommer att rengöra allt med noggranhet i tiden som passar dig bäst. Vi är helt flexibel och vi kan adoptera till dina önskemål, så att du får enkel och bekymmersfri tjänst på högsta nivå till rimlig pris.

Storstädning

Storstädning

Anlitaoss för professionell storstädning i Skåne till ett lågt pris. Vårt storstäd är ett mellanting mellan hemstädning och flyttstädning, en tjänst som har blivit väldigt omtyckt bland våra kunder.

Flyttstädning

Flyttstädning

Vi erbjuder heltäckande flyttstädning i Skåne till ett fast pris.Lokaler och bostäder av alla storlekar blir skinande rena när vi är klara med dem. Vi lämnar alltid besiktningsgaranti.

Fönsterputs

Fönsterputs

Det kan vara svårt och tidkrävande att putsa fönster, särskilt om du vill ha ett bra resultat. Ta kontakt med oss så vi ser till att dina fönster blir skinande rena.

Trädgårdsarbete

Trädgårdsarbete

Vi erbjuder flera olika former av trädgårdsarbete. Vi hjälper privatpersoner över hela Skåne att klippa gräs, rensa rabatter, kratta löv.
Våra trädgårdstjänster är även populära bland små och stora bostadsrättsföreningar, som behöver hjälp med trädgårdsarbete.

Trappstädning

Trappstädning

Vi har mångårig erfarenhet av trappstädning för bostadsrättsföreningar, företag och fastighetsägare. I anslutning till trappstädningen kan vi även erbjuda städning av tvättutrymmen, toaletter, korridorer, fönster mm.

SNABB

Vi garanterar snabb och bra jobb medan ni sparar tid och pengar

 KVALITET

Alla våra anställda är duktiga, nogranna och ansvarar för bästa jobbs kvalite

 GARANTI

Vårt mål är att kunderna alltid ska vara 100% nöjda så därför vi har nöjd kund garanti på alla våra tjänster!

Så tycker våra kunder

NÖJD KUND-GARANTI

thumb_01_60_60Gabriel Adil Khan

Tack så mycket för städningen. Super rent och fint!
Ni är väldigt duktiga och det som vi gillade mest var er garanti samt er ansvarsförsäkring och såklart er städning ?

Tack än en gång!

thumb_02_60_60STOIKA HRISTOVA

Jag har fått snabb respons av Rasa. Det första mötet var mycket positivt. Jag har fått stort förtroende. Uppdraget börjar den 1 maj. Därför omdömet för utfört arbete får vänta tills tills vidare.

Tack så mycket för hjälpen

thumb_03_60_60 BEATA USZYNSKI

Väldigt pålitliga och noggranna arbetare. Nöjd och kan rekomndera detta företag

OM OSS

Finns det roligare saker som du hellre lägger din tid på än städning eller kanske inte orken för det finns längre? Då hjälper vi er naturligtvis gärna med detta.

Ni väljer själva hur ofta ni vill att vi kommer, och naturligtvis även vad ni vill att vi utför när vi är hos er. Bokar ni löpande uppdrag så är det en och samma person varje gång. Önskar ni att städningen utförs när ni inte är hemma så löser vi detta genom att upprätta ett

nyckelavtal.

Mina kunder har skapat mitt företag. Nöjda kunder har rekommenderat städfirma RVL RASA AB till vänner och företag. Utan nöjda kunder hade min firma inte vuxit och utvecklats. Jag startade enskild städfirma på egen hand år 2007. Städfirman växte snabbt och år 2015 ombildades bolaget till RVL RASA AB.

I dag är vi ett 9 tal anställda och vi växer mer än jag någonsin vågat hoppas på. Vi finns i Helsingborg, men ryktet om vår service sträcker sig allt längre och vi har nu uppdrag spridda på många platser i Nordvästra Skåne. Företaget är i ständig utveckling och har ett brett register med både företags-, kommunala- och privata kunder.

Våra kunder

Våra kunder är citytandläkare klinik i Helsingborg,några kontor,hotell Hjortsby Torp i Mörarp,frisörsalongen och mer som 200 privata kunder.

Vi på Städfirma RVL RASA AB kan hjälpa dig med hemstädning, flyttstädning, fönsterputs, byggstädning, strykning, trädgårdsarbete, kontorstädning, trappstädning och mycket mer.

GALLERI

våra priser

VÅRD I HEMMET
från

140,-

kr./tim efter Rut

Hemstädning, fönsterputsning och trädgårdsarbete

FLYTTSTÄDNING
från

150,-

kr./tim efter Rut

Flyttstädning, byggstädning

KONTORSTÄDNING
från

260,-

+ moms.

Kontorstädning, trappstädning

RING TIL OSS

Penngatan 1
26771 Billesholm

Kontakta oss

Takk.

Vi på Städfirma RVL RASA AB kan hjälpa dig med hemstädning, flyttstädning, fönsterputs, byggstädning, strykning, trädgårdsarbete, kontorstädning, trappstädning och mycket mer. i Skåne